Firefox 3.6 er et (lite) steg foran

En slags beta-versjon for de som sliter med å vente på alt fra julegaveutpakking til sesongstart på TV-serier.

Firefox 3.6 er et (lite) steg foran
Publisert
Sist oppdatert

Mozilla, non-profit-organisasjonen som står bak utviklingen av Firefox, har for lengst annonsert at de kommer til gi ut versjon 4.0 av den stadig mer populære nettleseren mot slutten av 2010. Det vil nok noen mene er veldig lenge til, ikke minst når en tar i betraktning at vi så langt bare har nådd versjon 3.5.

De veldig, veldig utålmodige kan likevel allerede nå trøste seg med en tidlig beta av Firefox 3.6, som sannsynligvis blir den neste, større utgivelsen fra Mozilla.

Raskere? Jada

Vi har lekt oss litt med den første betaen, som noen mener knapt er en beta overhodet, og selv om det ikke er mange umiddelbare nyheter som treffer deg i ansiktet, er det likevel to ting vi legger merke til.

Det første er at den virker raskere, ikke bare i forhold til å laste nettsider, men også i responsen på enkle brukerkommandoer (museklikk, navigering fram og tilbake etc.).

Til daglig veksler vi mellom Safari og Firefox 3.5, og det er påtakelig hvor mye raskere responsen er fra førstnevnte. Med spedbarnsversjonen av 3.6 er ikke forskjellen mellom de to nettleserne så åpenbar, selv om Safari fortsatt føles lettere på labben.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer