Firefox-tillegg for TV-slaver

Med én eneste Firefox plug-in kan du se hele episoder fra de store amerikanske TV-selskapene - MTV, Comedy Central, ABC, Fox og NBC.

FRITT FRAM: Her er noen av seriene du kan se på hjemmesidene til de store amerikanske TV-kanalene.
FRITT FRAM: Her er noen av seriene du kan se på hjemmesidene til de store amerikanske TV-kanalene. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Plug-in-utvalget til Firefox-nettleseren har etterhvert blitt like mangfoldig som faunaen i Amazonas, og blant alle tilleggene finnes det noen perler som ikke er spesielt godt kjent.

Én av disse har et navn som ikke på noen måte avslører hvilke hemmeligheter den skjuler, men med "Modify Headers" åpner det seg opp TV-muligheter som ikke før var mulig, ihvertfall ikke for de av oss som bor i Norge.

Amerikanerne har nemlig kommet langt med nett-TV, og alle de store TV-kanalene som CBS, ABC, NBC og Fox har etterhvert begynt å legge ut fullstendige episoder av alt fra drama til sitcoms til dokumentarer.

Er du bosatt i Norge vil du vanligvis ikke kunne se dette, men bruker du Firefox-tillegget "Modify Headers" blir virkeligheten en annen. Da blir det fritt fram på de fleste, store amerikanske kanalene, og du kan se alt fra House til CSI til Simpsons og Grey's Anatomy - alt direkte fra TV-selskapenes hjemmesider.

Slik gjør du

Tillegget installeres som et hvilket som helst annet Firefox-tillegg, men vi skal guide deg gjennom prosessen fra A til Å:

Start Firefox (du må bruke denne nettleseren). Gå til denne siden. Velg "Accept and install", og deretter "Tillat"-knappen like over toppen på nettsida.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer