Fireworks oppgraderes til versjon 2

Fireworks er multipakken som lover å hjelpe deg med å lage den aller flotteste webgrafikken. Nå kommer versjon 2, som oppgraderer det meste i forhold til versjon 1, og bryter ned flere gamle grenser mellom kode, tekst og grafikk.

Klikk her for å se full versjon av dette skjermbildet.
Klikk her for å se full versjon av dette skjermbildet. Vis mer
Publisert

Fireworks er et grafikkprogram som ble laget for at du ikke skal behøve å hoppe mellom ulike programmer når du utvikler webgrafikk. Dessuten har Fireworks rutiner for å lage så små filer som mulig.

Fireworks 2 har både oppdatert sitt brukergrensesnitt og sin teknologi. Fireworks 2 kommer med noen nyheter for grafikkverktøy, men de største fremskrittene kommer ved bedret støtte for selve utviklingsprosessen.

Kraftigere grafikkfunksjoner

Mens Fireworks 1 bare tillot at du la én effekt til hvert objekt, kan du i Fireworks 2 legge så mange effekter du ønsker til et objekt. Denne funksjonen i Fireworks 2 innebærer at du kan endre på formen til et objekt, og alle effektene oppdateres automatisk for endringene du har gjort.

Med Fireworks 2 kan du bruke mer enn en farge for bokstavene i samme tekstblokk.

Dessuten vil Fireworks 2 leveres med 300 maler for både grafikk og tekst.

Importér fra skanner og digitalt kamera

Fireworks 2 får TWAIN-støtte, slik at du kan hente inn bilder direkte fra skannere og bortimot alle nye digitale kameraer.

Den beste komprimeringen?

Fireworks 2 skal ha blitt testet mot andre programmer som også spesialiserer seg på å lage effektivt komprimert grafikk, og ifølge Webreference.com ga Fireworks 2 best resultater. Men samtidig lagde billigere konkurrenter som GIF Wizard og Ulead SmartSaver Pro filer som ikke var mer enn 4 promille større!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer