Fix Vista selv

Windows Update skal holde datamaskinen din oppdatert, men ofte bruker den litt vel lang tid på det. Visste du at du selv kan laste ned de ferskeste fiksene?

Publisert
Sist oppdatert

Som de fleste vet er Windows Vista programvarekjempen Microsofts nyeste operativsystem, og om et par måneder vil vi i DinSide Data ha brukt den "ferdige" (i ordets videste forstand) versjonen av Vista i ett år. I løpet av den tiden har vi fulgt operativsystemet fra en nokså vaklende start til i dag - etter et lite hav av såkalte hotfixes (altså feilrettinger) - når den i stor grad står trygt på sine egne ben.

Likevel er det fremdeles en del å sette fingeren på med det noe utskjelte operativsystemet, og det fremdeles en del der ute som sliter med både direkte feil og problemer med ytelse på tross av innsatsen til Windows Update, en innebygd funksjon i Windows som skal holde operativsystemet relativt oppdatert. Saken er den at Windows Update tar seg god tid før de nyeste fiksene blir lastet opp til alle brukerne. Men du MÅ ikke vente på godsakene.

KOMMENTAR: - Vista kom minst et år for tidlig.

Den o'store SP1 (Service Pack 1) er en av tingene vi har ventet på mer eller mindre siden Vista kom ut, og vil nå i følge Microsoft ikke slippes før i første kvartal 2008.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer