Fjerne arkfanene i Internet Explorer 7

Ikke alle liker måten Internet Explorer håndterer websider på. Slik blir du kvitt arkfanene.

Publisert
Sist oppdatert

I det siste har flere norske nettsteder, DinSide inkludert, kjørt en kampanje for å få deg som fortsatt bruker Internet Explorer 6, til å oppgradere til Internet Explorer 7, eller bruke en annen nettleser.

Hovedgrunnen til at vi gjør dette, er at den 8 år gamle nettleseren ikke håndterer nettsider som andre nettlesere, og dermed medfører at utviklingsavdelingen må bruke masse ekstra ressurser på å lage egne versjoner av sidene våre til Internet Explorer 6.

En av grunnene til at mange har vegret seg for å oppgradere, er at Internet Explorer 7 sorterer åpne nettsider i arkfaner, i stedet for programvinduer.

Før vi går videre med dette tipset vil vi understreke at det er mange fordeler med å organisere åpne nettsider i arkfaner, og det er en trend som ikke ser ut til å snu. Det er samtidig mange som ikke ønsker denne forandringen velkommen, og som heller ønsker å surfe "på gamlemåten" - og det skal man selvsagt respektere.

Slik skrur du det av

Klikk på Verktøy på menyen i Internet Explorer, huk av for "Vis Menylinje", og trykk på "Alternativer for Internett":

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer