Netflix

Fjerner gratis prøveperiode

Strømmetjenesten i Norge følger etter flere andre europeiske land og dropper gode for nye kunder.

NYTT FOR NYE KUNDER: Nå er det ikke lenger en gratis prøveperiode for nye Netflix-kunder. Foto: AP Photo/Elise Amendolo
NYTT FOR NYE KUNDER: Nå er det ikke lenger en gratis prøveperiode for nye Netflix-kunder. Foto: AP Photo/Elise Amendolo Vis mer
Publisert

Nå dropper Netflix én måned gratis prøveperiode i Norge, melder Tek.no.

Strømmegiganten skal, imidlertid, tilby en rabattert pris på første måneden for nye kunder i stedet.

Nye kunder kan dermed bestille vanlig abonnementet uten Ultra HD-støtte, og få det dyrere abonnementet den første måneden, men de må likevel bla opp allerede fra dag én for abonnementet. Måneden etter går prisen tilbake til normalpris, skriver Tek videre.

Følger etter

Den nye Netflix-ordningen kommer til både Norge, Sverige og Danmark.

Tidligere har den kostnadsfrie prøveperioden blitt fjernet i flere europeiske land, blant annet England, Frankrike og Belgia.

De fleste strømmetjenester i Norge operert med en eller annen form for prøvetid.

Noen har hatt kortere prøveperioder på opp til to uker. Apple, på den annen side, har tolv måneders «prøvetid» på sin Apple TV+, men da forutsetter de at du har kjøpt et Apple-produkt, som iPhone, iPad eller Apple TV. Vanlig prøvetid er sju dager, opplyser Tek.no.

TV2 Sumo har ingen systematisk prøvetid på tjenesten, men i stedet er det et utvalg gratisinnhold på tjenesten, for eksempel første episode av enkelte serier.

Økte prisen

I januar skrudde Netflix opp månedsprisen med 20 kroner for det dyreste abonnementet.

Prisen på et premium-abonnement, som inkluderer strømming på fire skjermer samtidig og 4K-oppløsning, økte da fra 139 til 159 kroner til måneden. Netflix begrunner det med mer fokus på norsk innhold.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer