Cyberpunk 2077

Fjernet fra PlayStation

Spillerne kan få full refusjon.

FULL RETUR: Misfornøyde PlayStation-spillere kan få refundert pengene, dersom de har kjøpt spillet digitalt. Foto: CD Projekt Red
FULL RETUR: Misfornøyde PlayStation-spillere kan få refundert pengene, dersom de har kjøpt spillet digitalt. Foto: CD Projekt Red Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Oppdatert med uttalelse fra Adam Kicinski, toppsjef i CD Projekt Red.

Sony har valgt å fjerne storspillet «Cyberpunk 2077» fra PlayStation Store. Det skjer i kjølvannet av en rekke klager fra brukere om at spillet ikke kjører tilfredsstillende på PlayStation 4.

På Twitter har PlayStations offisielle støttekonto også lagt ut en melding der de skriver at alle som har kjøpt «Cyberpunk 2077», kan be om refusjon.

I en uttalelse sier spillstudioet CD Projekt at avgjørelsen ble tatt etter diskusjoner mellom dem og Sony, der de ble enige om at Sony vil tilby full refusjon for alle som har kjøpt spillet i PlayStations digitale spillbutikk.

Har du kjøpt «Cyberpunk 2077» til PlayStation digitalt og ønsker å få refundert pengene, kan du sende inn en forespørsel via denne lenken.

Microsoft har så langt ikke uttalt om de vil tilby full refusjon i Xbox Store på lik linje med Sony, men overfor Reuters sier Adam Kicinski, toppsjef i CD Projekt, at de ikke har vært i samtaler med Microsoft om å fjerne spillet fra Xbox Store.

– For øyeblikket er vi ikke i samtaler med Microsoft, sier han til Reuters.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.