Fjernkontroll for PCen – og alt annet!

Drømmer du om å sitte i sofaen og styre PC, DVD-spiller, TV og stereo på en gang – uten å måtte flytte på deg? Slik kan du få det! Cyberclick-fjernkontrollene fra selskapet Ruwido gir deg ”verden” i dine hender.

Publisert

Selskapet Ruwido, som ble startet i 1969 av en familie i Østerrike, utviklet verdens første infrarøde fjernkontroll i 1975 (i følge selskapet selv). I 1996 ble selskapet kjøpt opp av kanadiske Knowles Electronics. Nå har Ruwido funnet løsningen for alle multimedia-nytere: Fjernkontrollen som kan styre alt det elektroniske utstyret ditt.

Cyberclick-fjernkontrollene, som leveres i tre forskjellige utgaver (Advanced, Performance og Basic), kan benyttes til å kontrollere opptil fire forskjellige enheter i samme rom, uten at de forstyrrer hverandre.

Hvis du koble en Cyberclick Receiver til PCen din, kan du også styre PCen både med vanlig mus og med fjernkontrollen via infrarød forbindelse.

Mange muligheter

Du kan bruke fjernkontrollen til å styre enheter som PCen, TVen, videospilleren, satellittmottakeren og stereoanlegget.

Fjernkontrollen kan f.eks. brukes til å starte applikasjoner, utføre kommandoer eller til å justere PCens lydnivå. I tillegg kan du bruke den til å styre presentasjoner, f.eks. i PowerPoint, uten å måtte stå ved siden av PCen.

Disse fjernkontrollene kan, som sagt, også fungere som en mus for PCen din, via en infrarød forbindelse. Fjernkontrollene er bl.a. utstyrt med høyre og venstre musetast, som kan omprogrammeres til å ”bytte plass” slik at fjernkontrollen også kan fungere for venstrehendte brukere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer