Fjernkontroller

Det er lite vits å bygge en hjemme-PC hvis du ender opp med mus og tastatur på skrivebordet. Vi tester de beste fjernkontrollene til PCen, og noen universelle.

Fjernkontroller
Publisert
Sist oppdatert

Det blir stadig mer populært å sette en PC til å kontrollere storskjermen i stuen - som lar deg spille arkiverte filmer, vise bilder og spille musikkfiler fra sofaen. Men hva er vel vitsen med en stuePC hvis hele stuebordet blir tatt opp av trådløse mus og tastaturer?

Derfor tester vi fjernkontroller - stue-PCens beste venner.

Kontrollene i denne testen kommer i alle farger og fasonger. Mens noen bruker radiofrekvenser for å kommunisere uten at du trenger å "sikte" (også gjennom vegger), sverger andre til mer tradisjonelle, infrarøde løsninger.

Noen har også begge deler - og fungerer i tillegg som universalfjernkontroller, som vil si at de kan erstatte alle de andre kontrollene i stuen din.

De fleste kommer også med en rekke forskjellige programmer og grensesnitt for å gjøre kontrollen av PCen fra godstolen enklere. Disse inkluderer alt fra "SMS-tastaturer" til større HTPC (Home theatre PC)-pakker med tremetersgrensesnitt og stor tekst.

Her finnes det med andre ord fjernkontroller som dekker de fleste behov - men du må lese testene for å finne den som passer for akkurat deg!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.