Huawei MateBook X Pro

Fjorårets «beste PC» blir ny

Huawei lanserer to nye PC-er, en av dem skal kunne brukes i tre timer på batteri etter bare 15 minutter i stikkontakten.

MATEBOOK: Her er årets PC-nyheter fra Huawei. Fra venstre: MateBook 14, MateBook X Pro og MateBook 13. Foto: Huawei
MATEBOOK: Her er årets PC-nyheter fra Huawei. Fra venstre: MateBook 14, MateBook X Pro og MateBook 13. Foto: Huawei Vis mer
Publisert

Den årlige mobilmessen Mobil World Congress (MWC) i Barcelona har de seneste årene begynt å handle mer om bare smarttelefoner. I fjor introduserte Huawei PC-en MateBook X Pro under messen - en PC vi kåret til den beste i 2018 - og under årets show benytter de anledningen til å vise frem en oppgradert modell.

Årets utgave bygger på det meste og beste fra den første generasjonen, men den har nyere prosessor, kraftigere grafikkort (Geforce MX250) og Huawei Share.

Med Huawei Share kan du enkelt tæppe en kompatibel Huawei-telefon mot NFC-området på PC-en for å overføre bilder og videoer i en fei.

MateBook X Pro har den samme berøringsskjermen på 13,9 tommer og med en oppløsning på 3000 x 2000 piksler. Den slanke rammen har ikke plass til et kamera, så det er fremdeles plassert under en av tastene på tastaturet.

Den har også den smarte fingersensorer som registrerer fingeravtrykket ditt ved oppstart slik at du ikke behøver å trykke en ekstra gang for å logge inn i Windows 10.

MateBook 14

Huawei utvider samtidig PC-porteføljen sin med nyheten MateBook 14, som plasserer seg mellom D-serien og X Pro. PC-en har flere likheter med flaggskipet og har ting som Whiskey Lake-prosessor, MX250-grafikk, samme fingersensor og Huawei Share.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer