Fjorårets spillbestselgere

LISTE: Er dyre reklamekampanjer nok, eller er spillkjøperne mer kresne? Her er oversikten over de mest solgte spillene i Norge i 2004, sjekk om favoritten din er her!

Publisert
Sist oppdatert

Bransjebladet Manual har gjort en kjempejobb med å samle inn lister for de mest solgte spillene i Norge i fjor, og det er ganske spennende lesning. Selv om de høyeste plassene er som forventet, er det likevel et par overraskelser her. Vi legger merke til at de aller fleste titlene som ligger øverst på listen kom i løpet av fjorårets siste måneder, noe som sier litt om hvor mye de har solgt.

Alt i alt, Sims 2, Half Life 2, GTA: San Andreas, Halo 2, Need for Speed: Underground 2, Mario Kart: Double Dash!! og Pokemon er de store vinnerne i 2004, og vi er allerede spent på hvordan neste års liste kommer til å se ut.

Her er listene:

PC:1. The Sims 22. Half Life 23. Counterstrike: Condition Zero4. BattleField: Vietnam5. Need for Speed Underground 26. Far Cry7. Doom 38. Rome: total war9. Kaptein Sabeltann10. Football Manager 2005

PS2:1. Grand Theft Auto: San Andreas2. Need for Speed Underground 23. WRC44. Singstar Party5. FIFA 20056. Burnout 3 - Takedown7. Singstar8. Driv3r9. EyeToy: Play 210. Ratchet & Clank 3

Xbox:1. Halo 22. Fable3. Need for Speed Underground 24. FIFA 20055. Burnout 3 - Takedown6. Driv3r7. Grand Theft Auto Double Pack8. Rallisport Challenge 29. Ninja Gaiden10. Splinter Cell - Pandora Tomorrow

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer