Fleksibel fotoskanner fra HP

Hvis du er virkelig kresen på kvaliteten, vil ikke de rimeligste digitalkameraene tilfredsstille behovene dine. Men fortvil ikke. Mens vi venter på toppkvalitet til bunnpris, kan HP levere en fleksibel fotoskanner som håndterer negativer, dias og papirkopier.

Med HP S20 PhotoSmart kan du skanne negativer, dias i ramme og papirkopier.
Med HP S20 PhotoSmart kan du skanne negativer, dias i ramme og papirkopier. Vis mer
Publisert

Med en fotoskanner får du ikke fordelen med å kunne se bildene umiddelbart etter at de er tatt, slik du kan med et digitalkamera. Men på den annen side kan du finne frem gamle negativer og papirkopier, og digitalisere disse.

Tre i en

HP S20 PhotoSmart håndterer både filmstriper, dias i ramme og papirkopier opp til 12 x 17 cm. Ved å trykke på en knapp i fronten gjentatte ganger, velger du hvilken type original du har. Deretter er det bare å føre originalen inn i skanneren. S20 kan også skanne alle bildene på filmstripen i en omgang.

Den optiske oppløsningen er 2.400 dpi på dias/negativer, og 300 dpi på papirkopier. Fargedybden er 36 bits, og det sikrer at den fanger opp detaljer i høylys og skygger på en god måte (selv om bildeprogrammet ikke håndterer mer enn 24 bit). Oppgitt hastighet på innskanningen er ca. 1 minutt pr. bilde.

Tilkoblingen til PCen gjøres via USB, men det er også mulig å få SCSI for de som ønsker det.

Skanneren leveres også med programvare for å justere bildene. Funksjonene dekker alle basisoperasjoner som korrigering av farger, skarphet, eksponering og rotering/beskjæring o.l.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer