Fleksibel lommeruter fra D-Link

Har du behov for en trådløs nettverksboks som kan fungere som ruter, aksesspunkt eller klient? D-Link har en fiks løsning.

Publisert
Sist oppdatert

Et trådløst nett er som regel noe som man setter opp hjemme eller på kontoret, eller allerede finnes innstallert i forskjellige miljøer.

Men i noen tilfeller kan det være behov for et midlertidig trådløst nett. Det kan være i forbindelse med møter, arbeidsgrupper, besøk på hotell, hos familie eller på andre steder hvor det bare finnes tilgang til kablet nettverksforbindelse.

Likevel er det ikke fristende å pakke ned en vanlig trådløst aksesspunkt, med klumpete strømforsyning og tykke kabler. Dessuten vet man ikke alltid om man treffer på en nettkonfigurasjon som bare trenger et aksesspunkt eller kanskje må stille med en ruter.

Men D-Link har en fiks løsning som passer inn i alle disse situasjonene - GWLG730-AP - som støtter 802.11G på 54 Mbit.

I tillegg kan den fungere som trådløs klient, for å kunne koble opp en PC uten trådløs nettverksløsning, f. eks. en eldre bærbar.

Kompakt og praktisk

Denne "lomme-ruteren" leveres i et praktisk og solid etui med lommer og glidelås.

I etuiet er det plas til selve ruteren, en kompakt strømforsyning, en flat nettverkskabel og en overgang fra USB til strømplugg, for å kunne "snylte" strøm fra en USB-port. Enda er det plass til en ekstra ledning i lommen i lokket.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer