Flere bærbare MP3-spillere

HANNOVER (DinSide Data): MP3-filformatet for musikk får stadig større utbredelse, og her på CeBit Home-messen kommer bærbare MP3-spillere nå for fullt. Den koreanske produsenten av MPMan viser hele tre modeller, mens Pontis viser sitt ROS-system med små SIM-kort med MP3-filer.

Flere bærbare MP3-spillere
Publisert

Bærbare MP3-avspillere har vært på markedet en stund uten å få den helt store utbredelsen. Den opprinnelige MPMan MP-F10 som vi har skrevet om tidligere (se lenke på slutten av artikkelen), har 16 MB minne som kan utvides til 64 MB.

Vi har hørt på lyden og kan ikke si annet enn at det låter utmerket. Med et par gode hodetelefoner, står den ikke tilbake for en vanlig bærbar CD-spiller.

Betjeningen er også enkel: Du finner de vanlige kontrollene som start, stopp og neste og forrige melodi. I tillegg har den en digital volumkontroll og funksjoner som å repetere én eller alle melodier og for å stokke melodier (eng. shuffle).

Du overfører melodiene til spilleren ved å legge den i en egen dokkstasjon som kobles til parallellporten. Siden de fleste PCer bare har én parallellport, og det ikke er mulig å koble både MPMan og skriveren til samtidig, hadde det vært praktisk med støtte for USB-tilknytning i tillegg. Overføringsprogram for Windows følger med.

Nå også med diktafon

Neste modell i serien (MP-F30) kan også benyttes som en digital diktafon. Den har 32 eller 64 MB minne og får plass til hele fire timers opptak med 64 MB.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer