Flere detaljer om Xbox 360

Los Angeles (DinSide Data): Lurer du fremdeles på hva som skjer med bakoverkompatibliteten til Xbox 360 og hvilke spill som kommer til maskinen? På gårsdagens pressekonferanse fikk vi vite alt som gjenstod av Xbox 360-detaljer.

Publisert
Sist oppdatert

En milliard brukere! Dette vanvittige målet er nok ikke spesielt realistisk, men det var dette tallet Xbox-sjefen J Allard kastet rundt seg mandag kveld. Vi tror heller ikke Microsoft selv satser på å selge milliarder av konsoller i virkeligheten, men tallet skal illustrere at Xbox 360 kommer til å være en konsoll som appelerer til mange flere enn tidligere generasjoner. Microsoft vil veldig gjerne selge Xbox 360 til nye kundegruper, og lanserer funksjonalitet som forhåpentligvis vil tiltrekke seg nye spillere.

Xbox Live vil være kjernen i 360-opplevelsen. For det første vil tjenesten nå være gratis for alle brukere (men funksjonaliteten vil være begrenset med mindre du oppgraderer til Gold-varianten som gir deg alle mulighetene). For det andre åpner nye Xbox Live for enormt mange nye muligheter. Tjenesten skal være fullstendig integrert i konsollen. For eksempel, når du ser en DVD-film, hører på musikk eller streamer media fra en Windows Media Center-datamaskin, kan du når som helst få en invitasjon fra en kamerat som vil spille et spill, eller kommunisere med deg. Du får tilgang til et uttall statistikker, detaljer om dine venners spillerfaring, du kan personliggjøre din Xbox Live-profil i mye større grad, i det hele tatt får Xbox Live massevis av nye muligheter som er mye tettere knyttet til spill- og multimediaopplevelsen enn før.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.