Flere HomeStation-rykter

Kommer det en X-Box-oppfølger allerede i år? Microsoft sier ingenting, men ryktene stanser ikke.

X-Box i dag
X-Box i dag Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

X-Box-konsollen er blitt en temmelig stor suksess i USA, og snart skal den lanseres i Japan og Europa.Men allerede i fjor høst dukket det opp noen merkelige spekulasjoner om en kommende maskin under utvikling hos Microsoft, som skal følge opp eller erstatte X-box. Dette nye produktet skal bære navnet HomeStation, og være mye mer enn en spillkonsoll, faktisk skal maskinen være en komplett løsning for hjemmeunderholdning.

Dette er vel og bra, men i følge disse ubekreftede ryktene skulle maskinen lanseres høsten 2002, altså knapt et år etter den originale X-Box-konsollen. Dette er høyst merkelig, i og med at en spillkonsoll gjerne har en levetid på mange år, og det tar i alle fall en god stund før utviklerne lærer seg å utnytte en konsolls fulle potensiale og levere virkelig bra spill. Spørsmålet er da hvorvidt HomeStation virkelig er en erstatning, eller bare et suplement til X-Box, som også retter seg mot andre markeder.

Nye detaljer

Navnet og en mulig dato er ikke alt. Nylige rapporter påstår at det er ganske sannsynlig at HomeStation faktisk vil dukke opp på markedet i høst. Flere analytikere har visstnok vært i kontakt med Microsoft og andre selskaper som samarbeider med dem, og kan bekrefte at HomeStation faktisk finnes, og skulle egentlig bli vist frem offentlig på CES-messen nylig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer