Flere hotte PSP-spill

SPILLOMTALER: Fremdeles sulten etter nye spill til PSPen? Her er nye omtaler av spennende titler til maskinen, inkludert vår nye puzzle-favoritt.

Flere hotte PSP-spill
Publisert
Sist oppdatert
Lumines

Enhver bærbar konsoll trenger et skikkelig puzzlespill. Nintendo DS har sine Zoo Keeper og Polarium, men ingenting kan måle seg med Lumines, er spill som er sjokkerende enkelt og farlig avhengigsskapende.

Lumines ligner faktisk ganske mye på den uslåelige klassikeren Tetris. Det handler om å bruke fallende blokker til å utslette hverandre, og det krever raske instinkter og kreativ tenkning.

Altså, spillet består av én skjerm, og det faller firkantede blokker fra toppen av denne. Hver blokk består av fire firkanter, i to forskjellige farger. Poenget er å snu blokkene slik at fargene matcher andre blokker ved siden av. En strek passerer skjermen med jevne mellomrom, og når det flytter seg over matchende blokker, forsvinner de – og du får poeng. Noen ganger inneholder firkantene en juvel, og hvis denne kommer i kontakt med tilsvarende farger, forsvinner det en hel masse firkanter.

Så det hele handler bare om å sette blokkene sammen og passe på at fargene treffer hverandre. Du kan også spille en flerspillermodus der målet er å dytte motstanderen ut av feltet hans. I tillegg finnes det noen tidsbegrensede varianter og en modus der du skal bygge figurer med blokkene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer