Flere Matrix-spill kommer

Fikk du ikke nok av Enter the Matrix? Shiny offentliggjorde nylig at de jobber med flere titler basert på de populære filmene.

Publisert
Sist oppdatert

Alt tyder på at Matrix-universet avsluttes ikke, selv om den siste filmen i trilogien lanseres til høsten. Vi har allerede sett ett Matrix-spill fra Shiny, som ble sluppet samtidig med filmen Matrix Reloaded, men denne storsatsningen levde dessverre ikke opp til forventningene. Les for øvrig vår anmeldelse her.

Det går rykter om en oppdatert versjon av det samme spillet, som visstnok skal slippes samtidig med den tredje filmen, Matrix Revolutions - men dette er ikke bekreftet. Shiny og Atari har imidlertid bekreftet at de jobber med flere nye spill som skal lanseres senere.

Ett av spillene skal lanseres om halvannet år, nærmere bestemt julen 2004. Det er ikke alt, Shiny jobber også med enda ett Matrix-spill, som skal slippes først en gang i 2006. Svært langsiktige planer, altså.

Det er ikke blitt sagt noen ting om innholdet i spillene, men vi blir ikke forundret om de følger samme mønsteret som Enter the Matrix - action blandet med filmklipp laget spesielt for spillet. Vi håper bare Shiny legger litt mer arbeid i prosjektet denne gangen.

Matrix på nett

Vi må heller ikke glemme den andre Matrix-utgiveren, UbiSoft. Under E3-messen i mai offentliggjorde de planer for et online Matrix-spill, som utvikles av Monolith (selskapet bak flotte titler som No One Lives Forever-serien og Aliens vs Predator 2). Dette konseptet synes vi høres interessant ut - et massivt internettspill som foregår i en enorm verden, og kombinerer oppdrag, utforsking og stylisert slåssing.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer