Flere minibærbare på vei

Små bærbare PC-er har fort blitt svært populære, og her får du noen av høstens nyheter.

Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen tvil om at det er et anstendig marked for minibærbare, for det er tydeligvis mange som kunne tenke seg en liten ekstra datamaskin for lett bruk. Og frem til nå har det vært noen få aktører som har fått lov til å melke markedet.

Asus med sin EEE er eldst, men også Acer og MSI har fått god mottagelse med sine modeller. En test av disse tre finner du her.

Men Asus, Acer og MSI skal ikke få lov til å spise kake helt alene, for konkurrentene vil selvfølgelig også ha sin del. Det betyr at du i løpet av høsten vil se en rekke nye små bærbare i handelen.

Vi skal her gi deg en kjapp gjennomgang av de viktigste modellene, og som du ser har altså de aller fleste PC-produsentene en eller annen modell på trappene.

Mye av det samme

Når du skal kombinere lavt strømforbruk, lav pris og liten størrelse er det begrenset hva som finnes av maskinvare for øyeblikket. Vi finner derfor at flere av maskinene har mer eller mindre identiske spesifikasjoner.

Det gjør det samtidig lett å sammenligne modellene ettersom fokuset retter seg fra ytelse til design, kvalitet og batterilevetid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer