Flere PCer på bredbåndskabel?

Publisert
Sist oppdatert

Hei,Jeg kan ikke se at dere har svart på dette før: Jeg har bredbåndstilknytning via TV-kabelen. Nå har jeg kjøpt en PC til og vil at begge skal ha tilgang til Internet. Hvordan gjør jeg det? Hilsen Torger

Datadoktoren svarer

Hei Det er ikke bare ett svar på dette spørsmålet, svaret avhenger om du velger å benytte deg av leverandørens tilbud eller velger din egen løsning.

Telenor Avidi leverer bredbånd over sitt kabelnett, og opplyser følgende på sitt nettsted under "Spørsmål og svar":

Hva gjør jeg dersom jeg ønsker flere PC-er tilkoblet mitt modem? Multi er vårt tilleggsprodukt som gjør det mulig å koble opp inntil 4 maskiner på en gang. For å få Multi forutsettes det at du abonnerer på et av våre Online via kabel abonnement. Prisen for Multi er kr. 70,- per måned.

UPC er også en av de største leverandørene av bredbånd via kabel, og opplyser dette på sitt nettsted under "Spørsmål og svar":

Kan jeg tilkople flere PCer til chello?Det kommer an på hvilket abonnement du har:chello tillater kun 1 tilkoplet PC.chello plus gir mulighet for tilkopling av inntil 3 PC'er. Dette gjøres ved at du får tildelt inntil 3 dynamiske IP adresser. Oppsett av ditt eget hjemmenettverk er ditt eget ansvar, men vi anbefaler at du kopler en HUB til kabelmodemet. En HUB får du kjøpt hos forretninger som fører datautstyr.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer