Flere PCer på nett

Publisert
Sist oppdatert

Hei,

Her hjemme har vi et nettverk på 4 maskiner disse er koblet opp mot en svitsj. Bredbåndet har vi delt på den måte at de andre kobler seg gjennom min PC. Dette fungerer veldig greit synes jeg, men de andre klager på at jeg har bedre hastighet enn dem. Spesielt når de spiller Online (deltaforce)

Men jeg sier at det kommer sikkert av at jeg har en dobbelt så kraftig maskin.Blir hastigheten redusert på noen måtte hvis det bare er en av de andre maskinene som er på Internett igjenom meg?

Jeg kunne tenkt meg at de andre maskiner koblet seg selv direkte til Internett, slik at jeg kan slå av maskinen, kan det la seg gjøre med det utsyret jeg har?

Jeg er nå tilkoblet med Tele2 og kan nå bli tildelt inntil 3 dynamiske addresser. Vi kobler til uten passord, med andre ord vi er alltid tilkoblet.

De sier i sin omtale at det jeg trenger er enten en svitsj eller en hub. Jeg har jo en svitsj, så da skulle det vel være grei skuring for den som har greie på slikt.

På baksiden er det 6 porter en er merket uplink de andre er merket med x1x2x3x4x5Det følgte med en kabel med grønn kontakt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer