Flickr gir deg 1.000 gigabyte gratis lagring

… og har gjort det enda lettere å laste opp bilder.

ATTRAKTIVT TILBUD: Flickr gir deg 1000GB gratis og har nå oppgradert tjenesten sin på flere punkter. Foto: FLICKR
ATTRAKTIVT TILBUD: Flickr gir deg 1000GB gratis og har nå oppgradert tjenesten sin på flere punkter. Foto: FLICKR Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det finnes etter hvert mange tilbydere av lagringsplass på nettet, men få kan skilte med gratispakken Yahoo tilbyr på sin Flickr-tjeneste, som de kjøpte opp for ti år siden:

Her får du nemlig 1.000 GB lagringsplass uten å betale. Det er sannsynligvis nok lagringsplass for de aller fleste av oss og tilsvarer for eksempel 200.000 bilder om vi antar en gjennomsnittlig størrelse på 5 MB per bilde.

Skulle behovet være enda større, tilbyr Flickr et Pro-abonnement til 25 dollar i året, snaue 200 kroner, som da gir deg ubegrenset med lagringsplass.

Oppdaterte apper

Før helga ble tjenesten kraftig oppdatert. Nytt er programmet Flickr Uploadr, som kan lastes ned på Windows eller til OS X.

Den lar deg enkelt velge hvilke mapper på maskinen du vil laste opp til Flickrs tjeneste, og mappene blir overvåket slik at nye bilder som legges til automatisk lastes opp. Har du Mac, kan den også ta backup av alle bildene du har i den nye Bilder-appen.

Appene for iOS og Android har også fått en oppussing og kan dessuten sørges for at alle bilder på telefonen blir lastet opp til Flickr, både de du allerede har på telefonen og de du tar i fremtiden. Standardvalget er at dette gjøres når du er koblet til et trådløst nettverk, men du kan også bruke mobildata om du ønsker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer