Flight Simulator 2002

Ulykker og terror til tross – den nyeste utgaven av Flight Simulator fra Microsoft er her, og den er bedre enn noensinne. La oss se litt på hvorfor dette spillet er favoritten blant både sofapiloter og ekte flyvere.

Publisert
Sist oppdatert

Høsten 2001 vil nok lenge stå som en av de aller verste periodene i sivil luftfart. De mange ulykkene, terroraksjonene og generelle nedgangstider i bransjen fører til økt skepsis til flyving, men heldigvis finnes det spill som lar oss fly så mye vi vil uten at vi trenger å bekymre oss for sikkerheten.

Flight Simulator har i mange år vært førstevalget blant flyinteresserte, takket være fokuset på fullstendig realisme, som har økt for hver utgave. Spillet har en særstilling på markedet: Det retter seg først og fremst mot seriøse entusiaster, men likevel selger det i mange eksemplarer. Er du ute etter rask action, skyting eller eksplosjoner, bør du holde deg langt unna FS 2002 – dette spillet skal være en fullstendig realistisk fremstilling av hvordan det er å føre et sivilt fly fra et sted til et annet.

Mer intelligent

Den siste utgaven av Flight Simulator kom ut i slutten av 1999, og årets versjon har flere nyheter på lager. Concorde-flyet fra forrige versjon er nå borte, og i stedet får vi endelig sjansen til å fly Boeing 747-400. I tillegg har et sjøfly blitt inkludert (Cessna 208 Caravan), så nå kan du lande og ta av fra innsjøer eller elver.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer