Flight Simulator 2004

Hjelp, vi flyr igjen. Flight Simulator er tilbake, og med flere forbedringer. I tillegg feirer vi hundreårsdagen for den første flyturen til Wright-brødrene.

Publisert
Sist oppdatert

Flight Simulator-serien er ulikt alt annet som finnes på markedet i dag. Først og fremst fordi de fleste konkurrerende spill for lengst har gitt opp, og FS fremstår som det eneste alternativet for de seriøst interesserte i sivil luftfart. Det betyr absolutt ikke at Microsoft hviler på laurbærene, for hver ny versjon inneholder flotte nyheter som gleder entusiastene.

For de som kanskje ikke er kjent med serien: Flight Simulator-spillene har eksistert i 20 år, og dekker nå hele verden, omfatter titalls tusener flyplasser, alle større byer i verden og en rekke fly. Flight Simulator er rettet mot seriøse flyentusiaster, og dekker praktisk talt alle elementer av moderne luftfart som trafikkontroll, værtyper og avansert navigasjon. Mange ekte piloter bruker FS som uformell trening i fritiden, og mange flyinteresserte møter opp til første flytime allerede med kjennskap til luftfart-rutiner takket være Flight Simulator.

Ikke minst eksisterer det et entusiast-miljø rundt spillet, som utvikler nye fly og terrenger som enkelt kan legges til Flight Simulator.

Et århundre er gått

Årets utgave av Flight Simulator er spesiell på to måter – som sagt er det omtrent 20 år siden den første utgaven av spillet ble sluppet, og i tillegg feirer verden at det er 100 år siden den første flygningen til Wright-brødrene. Deres fly holdt seg i luften i bare noen sekunder, men er likevel et viktig milepæl i luftfartshistorien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer