Flock - den sosiale nettleseren

For deg som "lever" på nettet, kan denne nettleseren være et svært godt alternativ.

Publisert
Sist oppdatert

Firefox, Opera og Internet Explorer. De fleste vet ikke om så mange flere nettlesere, kanskje bortsett fra Mac-brukere som bruker Safari.

Dog finnes det en drøss flere nettlesere - Netscape, Maxthon, NeoPlanet, UltraBrowser, Camino, Salamander, Konqueror... listen er lang.

Med på listen er også dagens tema: Flock. Flock er en sosial nettleser, optimalisert for blogging/artikkelskriving, bildedeling, RSS-lesing og andre ting.

Flock er først og fremst for deg som lever litt på nett - som har en eller flere kontoer på YouTube, del.icio.us (Se egen artikkel), Flickr, Wordpress eller andre ting; en hel rekke nettjenester er støttet første gang du kjører i gang Flock. Nettleseren er også basert på Firefox, og du kan derfor også bruke de samme utvidelsene, i hvert fall de fleste av dem.

Hva er det så som gjør Flock unik?

Smarte bloggemuligheter

Om du har en konto hos blogger.com eller en egen Wordpress-blogg (Se: Slik lager du din HELT egen blogg) spiller ingen rolle - Flock har støtte for de fleste bloggetjenester. Du legger enkelt og greit til ditt brukernavn og passord under "accounts and services", og så ordner Flock resten. Nå har du en editor integrert i nettleseren der du lett kan poste nye ting, og du kan bare dra og slippe ting inn i redigeringsfeltet enten det er bilder, filmklipp eller tekst.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer