Flock v2.0

En godbit for deg som er aktiv på nett.

Flock v2.0
Publisert
Sist oppdatert

Mens de fleste holder seg til Internet Explorer, Firefox, Chrome og Opera, finnes det en haug av nettlesere som også bør vurderes som primærnettleser.

En av dem er Flock.

Flock er bygget på Firefox og ble nylig sluppet i versjon 2.0. Denne bruker Firefox 3 som motor, men det er mye snacks som er lagt oppå for deg som bruker sosiale nettjenester.

Blant annet kan du koble inn kontoene dine hos en rekke nettjenester (Facebook, Twitter, Delicious, Gmail og Picasa er bare noen), i tillegg til at det følger med et bloggverktøy som fungerer mot de fleste populære bloggjenester, inkludert Blogger og Wordpress (også blogger du måtte ha på ditt eget domene).

Av andre finesser kan vi nevne mulighetene for å dele media rett i nettleseren - for eksempel kan du dra et bilde fra nettleservinduet over i Facebook-feltet og poste automatisk. Du kan også bruke den såkalte web clippings-funksjonaliteten for å ta vare på et utvalg av bilder og tekst til senere bruk.

Vi har skrevet om Flock tidligere, og mer informasjon finner du i denne artikkelen:

Flock - den sosiale nettleseren

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer