Flock v2.0

En godbit for deg som er aktiv på nett.

Flock v2.0
Publisert
Sist oppdatert

Mens de fleste holder seg til Internet Explorer, Firefox, Chrome og Opera, finnes det en haug av nettlesere som også bør vurderes som primærnettleser.

En av dem er Flock.

Flock er bygget på Firefox og ble nylig sluppet i versjon 2.0. Denne bruker Firefox 3 som motor, men det er mye snacks som er lagt oppå for deg som bruker sosiale nettjenester.

Blant annet kan du koble inn kontoene dine hos en rekke nettjenester (Facebook, Twitter, Delicious, Gmail og Picasa er bare noen), i tillegg til at det følger med et bloggverktøy som fungerer mot de fleste populære bloggjenester, inkludert Blogger og Wordpress (også blogger du måtte ha på ditt eget domene).

Flock v2.0


Av andre finesser kan vi nevne mulighetene for å dele media rett i nettleseren - for eksempel kan du dra et bilde fra nettleservinduet over i Facebook-feltet og poste automatisk. Du kan også bruke den såkalte web clippings-funksjonaliteten for å ta vare på et utvalg av bilder og tekst til senere bruk.

Vi har skrevet om Flock tidligere, og mer informasjon finner du i denne artikkelen:

Flock - den sosiale nettleseren

Flock v2.0


Nytt i versjon 2.0

Så - hva er nytt i versjon 2.0?

Faktisk ikke så veldig mye - det viktigste er først og fremst at Flock nå kjører på Firefox 3, mens tidligere versjoner brukte versjon 2 som motor. Det betyr med andre ord at alle utvidelser som fungerer på Firefox 3 også vil fungere på Flock versjon 2.

Hvis du er MySpace-bruker, er denne nå også integrert i Flock. Dette gjør at du kan vise MySpace-aktivitet i venstre marg, på samme måte som tilfellet er for Facebook, Twitter o.l.

En annen nyhet er at Flock nå kan oppdage media-RSS-strømmer, som gjør at du kan abonnere på bilde- og videostrømmer som automatisk vises i mediafeltet.

Flock er med tiden også blitt tilgjengelig med flere temaer. For deg som er glad i å lese KK, finnes den for eksempel i en rosa Gloss edition:

Flock v2.0


Du kan laste ned Flock helt gratis, og hvem vet - kanskje blir det din nye foretrukne nettleser? Her er URLen: http://www.flock.com/download

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer