Flott spillmus fra Microsoft

Mest mulig nøyaktighet er målet, og den nye Intellimouse Explorer Platinum fra Microsoft retter seg spesielt mot spillere som krever treffsikkerhet. Vi har prøvd musen.

Flott spillmus fra Microsoft
Publisert
Sist oppdatert

Selv om det er stadig mer vanlig med trådløse mus, er det fremdeles noen som foretrekker kabler. Blant annet dedikerte spillere, som trenger mest mulig kontroll og presisjon. Det er for å tilfredstille disse behovene at Microsoft nå lanserer denne meget behagelige musen med avansert optisk sensor, ergonomisk design og kabel - med plugg for både USB- og PS2-porten.

Intellimouse Explorer Platinum har den nye tilt-teknologien, som gjør at du kan bevege scrollehjulet sidelengs. Dette brukes i utgangspunktet til å scrolle sidelengs i dokumenter - nyttig hvis du bruker lav oppløsning på skjermen. Det skal også være mulig å bruke funksjonen i spill som støtter det, for eksempel til å lene deg rundt hjørner.

Musen har også to programmerbare knapper på siden, som normalt brukes til å gå frem å tilbake i nettleseren.

Ergonomien er uten tvil på topp, og knappene reagerer raskt. Det eneste vi har litt problemer med er scrollehjulet - det virker til å være litt vel følsomt til tider.

Den optiske sensoren skanner overflaten med hastighet på opptil 9.000 bilder i sekundet, som sørger for topp nøyaktighet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer