Fly "gratis" til New York

...hvis du allikevel skal kjøpe Photoshop.

Fly "gratis" til New York
Publisert
Sist oppdatert
Den norske butikken er drøye 89% dyrere enn den amerikanske, og prisforskjellen utgjør drøye 13.000 kroner.Produsenter av både maskinvare og programvare velger ofte å tilby sine produkter til ulik pris i de forskjellige landene.

Her i Norge kommer vi definitivt dårlig ut av det - siden vi tjener så mye som vi gjør, er produktene ofte svært mye dyrere her til lands enn de for eksempel er i USA.

Det gjelder i høyeste grad den nye CS4-pakken fra Adobe, som lanseres i disse dager. Skal du kjøpe den største pakken fra den norske nettbutikken (den såkalte Master Collection med alle de nye Adobe-programmene), blir regningen på 27.600 kroner:

Fly "gratis" til New York


I USA er den imidlertid mye billigere; bare se her:

Fly "gratis" til New York


Den norske butikken er drøye 89% dyrere enn den amerikanske, og prisforskjellen utgjør drøye 13.000 kroner.

Slik får du amerikansk iTunes i Norge

Tar vi med oss 13.000 og søker litt på Kayak.com, får vi for eksempel fly førstkommende lørdag med retur påfølgende torsdag til 4256 kroner med KLM:

Fly "gratis" til New York


Da har vi igjen snaue 9.000 kroner til fem døgn på hotell, som burde være helt overkommelig.

PS! Selv om du tar med deg pakken hjem og går på rødt på Gardermoen, vil du sitte igjen med 5.500 kroner til hotell. Kanskje må du i så fall kutte ned turen med en dag for å få et hotell med god standard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer