Flytt filer automatisk med DropIt

Dette lille ikonet kan bli din nye bestevenn.

Dette ikonet er kjekt for deg som har det litt rotete på PC-en.
Dette ikonet er kjekt for deg som har det litt rotete på PC-en. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du orden i filene dine?

Mange laster ned så mangt, både via nettleseren og andre programmer, og ikke alle har like god struktur på det som lastes ned. Ofte havner alt i en dedikert nedlastingskatalog, på skrivebordet eller litt rundt om kring. Kanskje tar man seg en sjelden gang til å rydde opp litt.

Les også: Ryddigere skrivebord får du ikke

DropIt kan bli din nye bestevenn. Dette er et program som enkelt og greit gir deg et lite ikon, som enten kan ligge på skrivebordet eller alltid være synlig, og som du enkelt og greit kan dra filer oppå. Når du så slipper musknappen, flyttes (eller kopieres, du bestemmer) fila til en katalog du på forhånd har definert.

Du lager reglene

Poenget er at du lager regler for hvor fila skal havne basert på filnavnet. Dette gjør du ved å høyreklikke på ikonet i systemstatusfeltet og velge manage.

Eksempelvis kan du legge inn at alle filer som matcher kriteriene *.avi, *.mov, *.mp4 og *.mkv havner i filmkatalogen, eller at *.exe og *.zip havner i installasjonsfiler-katalogen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.