Flytte programmene til ny PC?

Publisert

Spørsmål:

Hei,

Jeg har Office installert på den gamle PCen min. Nå vil jeg gjerne ha det med meg over på den nye, men jeg har ikke installasjonsfilene tilgjengelig lenger.

Finnes det noen mulighet å flytte programmer fra den gamle PCen til den nye?

Kurt.

Datadoktoren svarer

Hei Jon Petter,

Hvis du har brenner er det selvsagt enkelt å brenne brukerfilene dine til en CD, og kopiere dem over på den nye PCen. Men det er ikke så enkelt med programmene dine. De aller fleste må du nok belage deg på å installere på nytt, siden disse som regel er uløselig knyttet til registeroppføringer og systemfiler i Windows-katalogene.

Men det finnes også løsinger på dette, og en av dem er PC Upgrade Commander fra VCom. Denne løsningen analyserer programmene og kopierer med seg rubbel og bit til den nye PCen, enten ved hjelp av flyttbar lagring (ZIP-drive, JAZ etc), nettverkstilkobling eller direkte kabeltilkobling (seriell/parallell/USB). Prisen på programmet er $39.95, og det kan kjøpes og lastes ned fra nettet. Løsningen har fått god omtale blant annet hos PC World USA, og du finner mer informasjon her.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer