Følg Canons pressekonferanse live

Vi er på plass på høstlanseringen fra Canon og oppdaterer live.

Følg Canons pressekonferanse live
Publisert
Sist oppdatert

Hver høst har Canon for tradisjon å lansere en haug av nye produkter, og i år er det ingen unntak.

Som vanlig er DinSide på plass på pressekonferansen, men denne gangen har vi tenkt til å prøve en ny løsning der vi liveblogger fra arrangementet.

Vi har valgt å prøve ut nettjenesten Cover It Live, som tilsynelatende byr på alt vi kan ønske oss; blant annet muligheten for at dere lesere kan kommentere pressekonferansen direkte (og der vi kan svare). En annen fordel er at innholdet oppfriskes automatisk slik at du slipper å oppdatere i nettleseren.

Grensesnittet er intuitivt, og vi regner med at de fleste skjønner hvordan det brukes.

Vi krysser derfor fingrene for at Cover It Live fungerer etter forventningene, og hvis det går smertefritt ser vi slett ikke bort i fra at dette blir noe vi gjør flere ganger i fremtiden.

Oppdatert: Pressekonferansen er avsluttet. Du kan se alt som ble skrevet ved å trykke "replay" i boksen under, og vi har renskrevet høydepunktene under livebloggen.

Her er livebloggen:

Antakelsene om et nytt EOS 50D-kamera stemte, altså, noe vi allerede rapporterte om i helga. Modellen erstatter ikke 40D, men havner et halvt hakk over til en veiledende pris på 12499,- for kamerahuset.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer