Følg Twitter uten Twitter-konto

Det postes mye interessant på Twitter, og du trenger ikke å registrere deg for å høre på.

Det er mye norgeskjærlighet å spore på Twitter etter den tragiske hendelsen 22. juli.
Det er mye norgeskjærlighet å spore på Twitter etter den tragiske hendelsen 22. juli. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ord blir fattige etter helgens store tragedie i Oslo og på Utøya, men det er likevel svært mye å lese både i nettaviser og andre steder.

Spesielt Twitter-brukerne har vært ivrige de siste dagene. Det sosiale nettsamfunnet der alle meldinger må være under 140 tegn lange har tiltrukket seg et sekssifret antall nordmenn siden oppstarten og viser seg kanskje fra sin beste side i slike situasjoner.

For selv om avisene dekker det aller meste av det som har skjedd, er Twitter ekstra berikende i en stund som dette. Det postes bilder, kjente sitater, lenker til blogginnlegg, tanker, følelser, sterke meninger, trøstende ord, spillelister i Spotify og mer til. Ofte er det også her du finner de siste nyhetene først - uten å måtte tråle nettavisene opp og ned i mente.

Selv om du ikke har en Twitter-konto, er det fullt mulig å se på fra sidelinjen. De aller fleste Twitter-brukere har nemlig åpen profil, slik at alle kan lese det som skrives.

Slik bruker du Twitter

Twitter-søket

På nettsiden http://search.twitter.com finner du Twitter-søket. Her kan du søke etter bestemte ord og få alle statusoppdateringer som inkluderer dette ordet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer