Forbered deg på den ultimate fartsfesten!

SNIKTITT: Lengter du etter fart og vanvittige krasj? Burnout 3 nærmer seg, og vi har nettopp tittet på en nesten ferdig versjon av spillet. Det ser lovende ut!

Publisert
Sist oppdatert

Burnout-serien har visse trekk med sofistikerte racing-spill som Gran Turismo - du kjører tross alt biler på et variert utvalg baner. Det er likevel omtrent det eneste de to spillene har til felles, for Burnout handler om å ødelegge, knuse og krasje biler, samtidig som du kjører så fort du klarer. Her er det ikke mye realisme igjen, men underholdningsnivået er ekstremt høyt.

Den tredje inkarnasjonen av Burnout utvikles fremdeles av Criterion Studios, men gis nå ut av Electronic Arts. Det betyr bedre budsjett og bedre markedsføring, og vi har troen på at dette spillet vil bli en av høstens store slagere på racingfronten.

En av spillets produsenter var nylig på norgesbesøk med en alphaversjon av Burnout 3, og vi fikk en utfyllende presentasjon av tittelen. Det virker som om Burnout 3 er først og fremst mer av det samme, men med noen vesentlige oppdateringer, som blant annet onlinemodus, både på PlayStation 2 pg XBox.

Ukomplisert

Det er to hovedmåter å spille Burnout 3 på. Først og fremst et racingmodus, som tilsynelatende er nokså alminnelig kappkjøring. Dette er imidlertid kun på overflaten, for her er det fullt kaos fra første øyeblikk. Det handler nemlig ikke bare om å komme først i mål, men også om å knuse dine motstandere ved hjelp av de mest spektakulære krasjene vi har noensinne sett i et spill. Du får ekstrapoeng hvis du dytter motstanderne i veggen eller tvinger dem til å kollidere med motgående trafikk. Og en fulltreffer feires med at kameraet zoomer inn og viser nærbilder av vraket i stilisert sakte film. Her blir blodige bilulykker til kunst. Enhver knust motstander betyr at din boost-kapasitet økes, som igjen kan brukes til å ta igjen de resterende motstanderne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer