Forbruker-Windows i beta 2

I disse dager slipper Microsoft beta 2 av Windows-utgaven for vanlige folk. Denne utgaven skal gjøre det enklere og mer underholdende å bruke Windows, og her er noen av høydepunktene.

Foto: Torvald
Foto: Torvald Vis mer
Publisert

En rekke internasjonale kilder kan nå melde om at Windows Millennium beta 2 er sluppet til testere. Dette er en viktig sak, spesielt for produsenter av maskinvare som nå kan begynne å lage spesifikke drivere til operativsystemet. Microsoft sier at versjonen vil være klar en gang i år 2000.

Hva tror du om utviklingen av Windows? Delta i diskusjonen nederst i denne artikkelen!

Bedre hjemmenettverk

Blant nyhetene er forbedret støtte for hjemmenettverk med blant annet deling av Internett. Deling av Internett er en funksjon som kom i Windows 98 Second Edition, og lar deg sette opp flere PCer i et hjemmenettverk til å bruke det samme abonnementet. I Millennium vil det også bli lettere tilgang til andre nettverksfunksjoner som deling av skrivere og mapper.

Det er også kommet enda flere funksjoner for å knytte PCen enda tettere til Internett, og en nyhet er at Windows automatisk vil varsle hvis det er en sikkerhetsoppdatering eller lignende som er fornuftig å installere. Dette har vi også sett som en egen funksjon som allerede nå kan lastes ned fra Windowsupdate.com.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer