Forhåndstitt på Acrobat 7.0

Med den neste versjonen av Adobes Acrobat-pakke, kan du kommentere over alt - selv med gratisversjonen Reader. Men er det verd pengene? Vi har tatt et titt på forhåndsversjonen.

Publisert
Sist oppdatert

Adobes PDF-format vinner stadig terreng på Internett som en mer praktisk måte å utveksle digitale dokumenter på, selv om mange mener at det er latskap å ikke konvertere til websider. Den nye versjonen - nummer 7 - legger først og fremst vekt på å forbedre funksjonene på produksjonssiden. Men det er mye snadder i leseprogrammet også.

Raskere enn før

Ved første blikk virker Acrobat 7 Professional helt lik som forrige versjon, bortsett fra et og annet nytt ikon her og der. Støtten er som vanlig på plass for å lage PDF-filer direkte fra Office-programmene ved å trykke på en knapp, og den setter opp en virtuell skriver som dermed lar deg lage PDF-filer av alt som kan skrives ut.

Vi har inntrykk av at PDF-utskrifter og konverteringer er mye raskere enn tidligere, og også selve programmet både starter og virker raskere.

Kjedelig aktivering

Adobe er fast bestemt på å komme piratene til livs, og denne gangen har de inkludert "aktivering" av betalingsversjonene. Det vil si at du må si i fra til Adobe via telefon eller Internett i løpet av tretti dager.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer