Forhåndstitt på CES 2005

Når 2005 Consumer Electronics Show går av stabelen i Las Vegas denne uken, blir vi vitne til en av verdens største messer - og kanskje også en pangstart på det nye året. Vi oppsummerer ryktene før avreisen.

Forhåndstitt på CES 2005
Publisert
Sist oppdatert

På CES 2004 kom det hele 120 000 datainteresserte bransjefolk og journalister til Las Vegas, og i år ventes det flere enn noen sinne. Dette gjør messen til ikke bare en av de største i databransjen, men til en av de største i verden.

Ikke bare data

CES er ikke en ren datamesse; fokuset ligger som navnet tilsier på hjemmeelektronikk, og store deler av messegulvet er tilegnet gleder som Hifi-anlegg, flat-TVer, hjemmeunderholdning og MP3-spillere.

Likevel kommer databransjen til å stjele mesteparten av rampelyset. På torsdag avfyrer selveste Bill Gates startskuddet med en såkalt "keynote"-tale, og dagen etter er det Intel-toppsjefen Craig Barrett sin tur.

Begge kommer til å lansere viktige produkter, som vil ha mye å si for hvordan dataåret 2005 kommer til å utvikle seg.

Kontraspionasje fra Microsoft

Det er ventet at Bill Gates vil fortsette å tette hullene i Windows. Mange tror han vil lansere en offentlig beta av antispionvareprogramet som Microsoft kjøpte i fjor.

Det har også vært mye snakk om et eventuelt bildesøk á la Google på MSN, som sikkert kommer til å gjøre sitt for å skjerpe søkemotor-krigen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer