Forhåndstitt på FrontPage 2000

Vi har tatt en titt på neste versjon av Microsoft FrontPage, som har fått navnet FrontPage 2000. Denne versjonen er foreløpig bare en beta, så den er ikke innlemmet i testen enda. Her er en oversikt over nyhetene.

Forhåndstitt på FrontPage 2000
Publisert

Du vil stort kjenne deg igjen hvis du er vant til å bruke FrontPage 98. Det er enkelte små endringer i utseendet på arbeidsflaten, men din arbeidsmetodikk vil ikke endre seg noe særlig. Explorer organiseres mer som et styringsverktøy, og knappen for grafikk (Themes) har blitt flyttet opp i menylinja.

Explorer viser hele tiden deg alle filer som er aktive i webben din, og ekstra hjelp får du fra vinduer som inneholder informasjon som er relevant til arbeidsoppgavene dine.

Fra og med FrontPage 2000 kommer Explorer og Editor til å ligge i samme vindu.

FrontPage 2000 vil også komme i en norsk utgave.

Bedre støtte for Dynamisk HTML

Nytt i FrontPage 2000 er at programmet nå også kommer til å lage Dynamisk HTML som støttes av Netscape. Dette mangler FrontPage 98. Klarer Microsoft å holde dette løftet, tar FrontPage 2000 et langt steg frem. Dynamisk HTML kan være tidkrevende å lage, og metodene er noe forskjellig i de to nettleserne.

Microsoft lover også at FrontPage 2000 bruker StyleSheets og layers til å plassere elementer akkurat på det stedet du ønsker. I betaversjon vi har sett på mangler fortsatt denne funksjonen. Vi er også spente på hvordan FrontPage 2000 lager reserveløsninger for nettlesere som mangler støtte for StyleSheets og layers.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer