Forsinket oversikt over januar-tilbudene

Den månedlige vurderingen av de beste PC-tilbudene kommer noe senere denne måneden enn vanlig.

Forsinket oversikt over januar-tilbudene
Publisert
Sist oppdatert

I midten av hver eneste måned de siste to årene har DinSide Data presentert en rykende fersk oversikt over de beste PC-tilbudene fra de store nettbutikkene. Serien har etter hvert blitt svært populær, og vi håper trenden vil fortsette også i 2003.

Årets første oversikt blir dessverre noe utsatt, grunnet sykdom i DinSides dataredaksjon. Nå er det derimot klart at oversikten vil være klar onsdag 22. januar.

Uvidelser

Serien, som har sitt utspring i "Ukens billig-PC", som så dagens lys så tidlig som i 1998 her på DinSide, har så langt konsentrert seg om PCer til rundt 10.000 kroner. Nå er det derimot mulig å få en komplett PC med skjerm, tastatur og mus, til en langt billigere penge. Derfor planlegger vi å utvide serien til også å omfatte virkelige billig-PCer, til halve prisen eller deromkring.

For mange vil disse billig-PCene være mer enn kraftige nok, spesielt hvis fokus er på arbeid mer enn underholdning og spill.

Vi kommer tilbake med flere detaljer om billig-PCer senere denne måneden.

Her finner du oversikten over de beste PC-tilbudene fra desember 2002. De fleste tilbudene er tilgjengelige fortsatt.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer