DJI Osmo Action lansert

Først erobret de himmelen - nå vil de ta GoPro

Går rett i strupen på actionkamera-kongen.

UTFORDREREN: DJI Osmo Action er selskapets første produkt som direkte konkurrerer med GoPros Hero7-kameraer. Blant annet er det vanntett ned til 11 meter. Foto: DJI
UTFORDREREN: DJI Osmo Action er selskapets første produkt som direkte konkurrerer med GoPros Hero7-kameraer. Blant annet er det vanntett ned til 11 meter. Foto: DJI Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I en årrekke har DJI levert de heftigste dronene for forbrukermarkedet, og annet enn flygende enheter, har selskapet også produkter som det stabiliserte kameraet Osmo, mobil-gimbalen Osmo Mobile og den langt mindre Osmo Pocket.

Nå går kineserne inn for å kapre markedsandeler i actionkameramarkedet, med Osmo Action – et kamera som i hvert fall på papiret går ganske rett i strupen på GoPro Hero 7.

Det kan bli spennende – i motsatt retning prøvde GoPro seg med en drone for noen år siden, men det gikk ikke så veldig bra …

Skjerm foran og bak

En ting som umiddelbart ser ut til å være bedre med DJIs variant, er at det finnes skjermer på begge sider av kamaeraet, som man enkelt kan bytte mellom ved å dobbeltprikke på baksiden. Spesielt blir det da lettere å rigge til kameraet for å filme seg selv, fremfor å måtte bruke en mobilapp for å sjekke at utsnittet stemmer.

De to skjermene er for øvrig 2,25 tommer (bak) og 1,4 tommer (foran). Osmo Action er også vanntett ned til 11 meters dybde.

Dog mangler Osmo Action GPS, som GoPro byr på i sin toppmodell. Batteritiden er for øvrig oppgitt til 63 minutter i full oppløsning med stabilisering aktivert. Her oppgir GoPro 45-50 minutter på tilsvarende oppløsning.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer