Første gamepad for bærbare PCer

Spilltilbehør-produsenten Gravis har kommet med en spillkontroller (eng. gamepad) spesielt designet for folk i farten. Stinger Laptop Game Pad tilkobles din bærbare PC, og du kan ta den med deg overalt.

Publisert

Stinger gamepad er liten, lett og komfortabel å bruke. Den er laget spesielt med tanke på bærbare PCer, og derfor praktisk å ha med seg i kofferten på forretningsreiser, på hotellet eller flyet.

Gamepaden kobles til PCen gjennom serieporten, og den kan stilles inn til å emulere joystick eller mus, avhengig av hva slags spill du spiller. Stinger er 100% digital, og det er fullt mulig å programmere enkeltknappene til diverse funksjoner.

Den kanskje mest innovative funksjonen er den såkalte "Proportional Directional Pad", selve styre-elementet på Stinger. Pad'en kan beveges fritt i 360 grader, i stedet for de tradisjonell 8 retningene. Dette gir mye større bevegelsesfrihet og presisjon, som ofte er nødvendig for spill som fly- og bilsimulatorer.

Lekker design

Det er lagt mye vekt på design og utseende: Stinger er liten, robust og skal tåle å bli flyttet mye rundt. Kabelen til datamaskinen er spesielt kort for å gjøre det praktisk å spille spill i trange rom som for eksempel et flysete.

Gravis Xperience programvare er inkludert, og gjør det enkelt å programmere utstyret. Et sett med predefinerte oppsett for en del populære spill følger også med.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.