Første gamepad for bærbare PCer

Spilltilbehør-produsenten Gravis har kommet med en spillkontroller (eng. gamepad) spesielt designet for folk i farten. Stinger Laptop Game Pad tilkobles din bærbare PC, og du kan ta den med deg overalt.

Publisert

Stinger gamepad er liten, lett og komfortabel å bruke. Den er laget spesielt med tanke på bærbare PCer, og derfor praktisk å ha med seg i kofferten på forretningsreiser, på hotellet eller flyet.

Gamepaden kobles til PCen gjennom serieporten, og den kan stilles inn til å emulere joystick eller mus, avhengig av hva slags spill du spiller. Stinger er 100% digital, og det er fullt mulig å programmere enkeltknappene til diverse funksjoner.

Den kanskje mest innovative funksjonen er den såkalte "Proportional Directional Pad", selve styre-elementet på Stinger. Pad'en kan beveges fritt i 360 grader, i stedet for de tradisjonell 8 retningene. Dette gir mye større bevegelsesfrihet og presisjon, som ofte er nødvendig for spill som fly- og bilsimulatorer.

Lekker design

Det er lagt mye vekt på design og utseende: Stinger er liten, robust og skal tåle å bli flyttet mye rundt. Kabelen til datamaskinen er spesielt kort for å gjøre det praktisk å spille spill i trange rom som for eksempel et flysete.

Gravis Xperience programvare er inkludert, og gjør det enkelt å programmere utstyret. Et sett med predefinerte oppsett for en del populære spill følger også med.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer