Førsteinntrykk: Archos Gmini

Den mest komplette underholdningsmaskinen fra Archos har vi nå fått sjekket ut på nært hold, her er vårt førsteinntrykk.

Førsteinntrykk: Archos Gmini
Publisert
Sist oppdatert

Bærbare underholdningsmaskiner utvikler seg i mange retninger, og kombinerer bruksområder som de fleste ikke en gang fantaserte om for få år siden. Pris og størrelse er likevel svært viktige faktorer, derfor har Archos lansert Gmini. Denne inneholder mye av de samme funksjonene som A420 - som du kan lese om i denne artikkelen.

Men hva er forskjellene?

Se flere bilder av Gmini med tilbehør

Svært kompakt

Sammenlignet med AV420 er Gmini vesentlig mindre. Selve apparatet er en god del mindre, tynnere og lettere. Men skjermen fyller også langt mindre av overflaten. Vi snakker om en 1,8-tommers skjerm mot en 2,5-tommers.

Gmini veier beskjedne 160 gram.

Kvaliteten på skjermen er i praksis like god, men formatet gjør at du ikke kan sette fra deg Gmini mot en bok eller tilsvarende på bordet, og lene deg godt tilbake i stolen og se på en film. For vår egen del måtte vi holde Gmini på omtrent halve avstanden for å få samme effektive bildestørrelse som når AV420 lå på bordet.

Betjeningen er lagt ut annerledes, men med stort sett de samme selvforklarende funksjoner som i tidligere modeller i AV-serien. Det nye designet skyldes først og fremst at Gmini også er en liten spillmaskin, som støtter Mophun-spill.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer