Førsteinntrykk: MacBook Air

Nå er den her, vi har begynt å teste.

Publisert
Sist oppdatert

Vi har altså fått låne en MacBook Air som vi skal teste i forskjellige sammenhenger. Det innebærer at vi skal bruke den til det den er laget for: Å kunne tas med overalt og brukes til både jobb og husbruk.

Si din mening nederst i saken

MacBook Air har hva noen vil kalle innebygde svakheter eller kompromissløsninger, som langsommere prosessor enn de fleste andre portable Mac'ene, liten og treg disk, display med altfor liten oppløsning, alt for få tilkoblinger og ikke innebygd optisk drev.

Hvis dette er utgangspunktet for en vurdering av maskinen har man misforstått hele konseptet.

MacBook Air er laget for å kunne være med deg på farten hele tiden. Hvis du vil sjekke mail, et eller annet på nett, skrive, fikse litt på bilder, lagre en musikalsk idé osv. All bruk som ligger mellom det du kan gjøre med en Smartphone og Mac/PCen du har hjemme eller på jobb - dette er hjemmebane for en ultraportabel datamaskin. Og det er det ikke mye tvil om at den er.

Mål hvor raskt nettet ditt er akkurat nå

Ut av esken

De som ikke har pakket opp en ny Mac har noe til gode. I stedet for å slåss med emballasjen møter du en rett og slett pen eske, og når du tar av lokket finner du en liten stropp som du løfter opp for å få tak i selve Mac-en. Resten av innholdet er nydelig innpakket, fra den ultramyke nettledningen til overgangsledningene, strømforsyning og dokumentasjon/DVDer. Vi snakker om en ren gavepakning, som noen har designet for å glede den som åpner den.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer