Forsvant all teksten i nettleser-skjemaet?

Her er nettleser-tillegget som kan spare deg for mye hodebry.

UNNGÅ DETTE: Mistet du skjemadataene dine ved et uhell? Med et tilleggsprogram til nettleseren, trenger du ikke begynne med blanke ark igjen. Foto: ALL OVER PRESS / KIRSTI ØSTVANG
UNNGÅ DETTE: Mistet du skjemadataene dine ved et uhell? Med et tilleggsprogram til nettleseren, trenger du ikke begynne med blanke ark igjen. Foto: ALL OVER PRESS / KIRSTI ØSTVANG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det havner definitivt under kategorien i-landsproblem, men det er likevel ganske frustrerende å ha skrevet en lang tekst i et kommentarfelt eller nettskjema, og så oppleve at du mister alt.

Enten fordi nettet plutselig faller ut idet du har trykket lagre eller send, eller fordi du lukker vinduet ved en feiltakelse. Og så husker du nesten ikke hva du skrev ... #%)(#)¤(#!!!

Men fortvil ikke, redningen er nær!

Bruker du Chrome, Firefox eller Safari, kan nettlesertillegget Lazarus bringe tilbake dataene fra de døde.

LES OGSÅ: Gjør notater i nettleseren

Slik fungerer det

Alt du trenger å gjøre er å gå tilbake til nettskjemaet igjen, trykke på den lille Lazarus-knappen øverst i høyre hjørnet på tekstfeltet, og deretter velge hvilken versjon du ønsker å gjenopprette fra rullegardinlisten som dukker opp.

De tidligere versjonene vil dukke opp som forhåndsvisninger ettersom du flytter musepekeren over dem, men du må trykke på en aktivt, for at den skal gjenopprettes.

Enkelt, og glimrende! Det har i hvert fall reddet undertegnede fra et par-ti katastrofer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer