Forsvinnende MP3-filer

Publisert
Sist oppdatert

Hei, Jeg håper du kan gi meg et svar på følgende: Jeg hadde mange mp3-filer fordelt på flere mapper, men nå er "plutselig" mesteparten av disse borte, uten at jeg har slettet noe. Jeg har prøvd å søke etter spesifikke sanger/grupper, på harddisken, uten resultat. Hilsen Frank

Datadoktoren svarer

Heisann,

Det kan som vanlig være flere grunner til at merkelig ting som dette skjer med PCen din. Det mest sannsynlige er at du har et problem med harddisken din.

Er det andre filer som også har forsvunnet? Har PCen blitt tregere i det siste? I så fall er det harddisken.

Det kan enten være en maskinvare- eller et programvareproblem, og for å finne ut av årsaken er det best å bruke Windows sitt eget diskverktøy. Hvis du høyreklikker på disken og velger egenskaper, for å klikke deg inn på Verktøy-arkfanen, finner du det der. Husk å hake av for å reparere feil automatisk - det kan bety at du må ta en omstart.

Hvis det er maskinvareproblem som ikke blir løst av dette, bør du ta sikkerhetskopier av innholdet på harddisken din så snart som mulig og skaffe deg en ny disk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer