Foto Labo (sept 2003)

Klart billigst, men treg på levering ogalle bildene ble ikke like fine.

Publisert

For å overføre bilder til Foto Labo, kan du enten bruke et eget Windows-program som du laster ned fra Foto Labos nettsider, eller overføre direkte via nettleseren. Begge løsninger er OK med tanke på brukervennlighet. Dessuten tilbyr Foto Labo nå også nettbasert fotoalbum uten kostnad, noe som er nytt siden vi testet dem sist, i januar.

Foto Labo er billigst av samtlige butikker vi har testet, og regningen for 25 bilder kom på totalt 95 kroner. Leveringstiden var derimot på hele 6 dager, og det er i lengste laget, med tanke på at Eurofoto, digitalbilder.no og FotoKnudsen alle leverte bildene to dager etter at de var sendt inn.

Agfa papir

Vi reagerte også på at bildene fra Foto Labo var de eneste i testen som ikke har et stempel fra papirprodusenten på baksiden, men via nettbutikken får vi opplyst at papiret som brukes er fra kvalitetsleverandør Agfa.

Ikke fullklaff

Kvalitetsmessig har FotoLabo et stykke igjen til de beste. Noen bilder var for lyse, eller var tilført for mye skarping, og dermed har det oppstått digitale forstyrrelser i form av hvit "outline" (se bildet under), og blokker enkelte steder, blant annet på blå himmel. Spesielt sistnevnte opplevdes som sjenerende.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer