Fotoalbum - Linux-bakgrunnene

Klikk på bildet for å hoppe til neste eller bruk navigasjonslenkene. Klikk på lenka under hvert bilde for å se det i full størrelse.

Publisert
Sist oppdatert

#1 Hans RødtangSender inn mitt Linux-skrivebord, av ting jeg bruker er det følgende dere kan se på skjermen (vi har tatt ren rene versjonen uten vinduer for å vise bakgrunnen, red.anm.):- GTK-temaet Uborange- Metacity-temaet Kemikal- Skrifttypen Fontin- Ikontemaet Discovery- Skrivebordswidget-programmet Screenlets drifter widgetenNowPlayingScreenlet.- På panelet bruker jeg musikkkontroll-appleten Music Applet.Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.

#2 Rolf ChristensenMenyen er en modifisert utgave av ubuntu-system-panel, http://code.google.com/p/ubuntu-system-panel/. Programmet som viser systeminfo heter conky. Modifiseres med en tekstfil som er lagt ved. Et fint sted å finne conky opsett: http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=281865 Husker ikke hvor jeg fant skrivebordsbakgrunnen. Musikkspiller heter Audacious: http://audacious-media-player.org/index.php?title=Main_PageGjennomsiktigheten kan man styre fritt med compiz-fusion ved å holde inne alt og bruke mushjulet.

Programmet som viser hva som spilles på desktopen er en plugin for rhythmbox. Denne kan man finne her her: http://www.nedrebo.org/code/rhythmbox/desktop_art Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.#3 Olav EkkjeSimplicity er nøkkelordet her, ønsker det enklest og renest mulig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer