FotoKnudsen (sept 2003)

Det meste klaffet for FotoKnudsen ved forrige test i vinter, da vi kåret dem som vinner. Derfor ble vi litt skuffet denne gangen.

Publisert

FotoKnudsen er markedsledende på postordrefremkalling i Norge, og satser sterkt på digital fremkalling. Fra nettsidene deres kan du blant annet lage dine egne digitale album som lar deg dele bilder med venner og familie.

FotoKnudsen (sept 2003)

Enkel og trygg behandling

Overføringen skjer via en JAVA-applet i nettleseren din, og er svært brukervennlig. Bildene lastes opp til et digitalt fotoalbum, og i neste øyeblikk kan du huke av de bildene du ønsker å få fremkalt. Enkelt og greit. Du kan til og med utføre enkel bilderedigering - direkte i nettleseren! Bildene kan også overføres via epost.

FotoKnudsen tilbyr også spesialbehandling av bildene dine, for eksempel kan du lage takkekort og kalendere. Produktene er alltid tydelig merket, og vi kan ikke annet enn å skryte av webløsningen til FotoKnudsen.

Variable priser

Prisene på fremkalling varierer hos FotoKnudsen. Da vi sendte bilder til fremkalling, kostet det 3 kroner for hvert bilde, men det var en kampanjepris av begrenset varighet. Sluttregningen vår lød på 105 kroner, og det er rimelig.

Vi hadde bildene fra FotoKnudsen i hende to dager etter at de var sendt inn, og det var ingen som var raskere denne gangen.

Men hva med bildekvaliteten?

Ved alle tidligere tester har vi vært strålende fornøyd med kvaliteten på bildene fra FotoKnudsen. Denne gangen må noe ha gått galt, for flere av bildene har klare svakheter. Noen er tilført for stor skarphet, andre er for lyse, og noen steder har detaljer i mørke eller lyse partier blitt utvisket, og resultert i at bildene har fått et "flatt" preg (se bilde under).

Her har vi med vilje skrudd opp lysstyrken for å illustrere hvordan detaljer er blitt visket bort på bildet fra FotoKnudsen. Legg merke til undersiden av jakkeermet til personen på bildet. Mens foldene er blitt borte på bildet fra FotoKnudsen (øverst), er de bevart på bildet fra Preus Foto (nederst)
Her har vi med vilje skrudd opp lysstyrken for å illustrere hvordan detaljer er blitt visket bort på bildet fra FotoKnudsen. Legg merke til undersiden av jakkeermet til personen på bildet. Mens foldene er blitt borte på bildet fra FotoKnudsen (øverst), er de bevart på bildet fra Preus Foto (nederst) Vis mer

Lenke:
FotoKnudsen

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer