FotoKnudsen (sept 2003)

Det meste klaffet for FotoKnudsen ved forrige test i vinter, da vi kåret dem som vinner. Derfor ble vi litt skuffet denne gangen.

Publisert

FotoKnudsen er markedsledende på postordrefremkalling i Norge, og satser sterkt på digital fremkalling. Fra nettsidene deres kan du blant annet lage dine egne digitale album som lar deg dele bilder med venner og familie.

Enkel og trygg behandling

Overføringen skjer via en JAVA-applet i nettleseren din, og er svært brukervennlig. Bildene lastes opp til et digitalt fotoalbum, og i neste øyeblikk kan du huke av de bildene du ønsker å få fremkalt. Enkelt og greit. Du kan til og med utføre enkel bilderedigering - direkte i nettleseren! Bildene kan også overføres via epost.

FotoKnudsen tilbyr også spesialbehandling av bildene dine, for eksempel kan du lage takkekort og kalendere. Produktene er alltid tydelig merket, og vi kan ikke annet enn å skryte av webløsningen til FotoKnudsen.

Variable priser

Prisene på fremkalling varierer hos FotoKnudsen. Da vi sendte bilder til fremkalling, kostet det 3 kroner for hvert bilde, men det var en kampanjepris av begrenset varighet. Sluttregningen vår lød på 105 kroner, og det er rimelig.

Vi hadde bildene fra FotoKnudsen i hende to dager etter at de var sendt inn, og det var ingen som var raskere denne gangen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer