FotoKnudsen

En av testens desidert beste butikkløsninger, men vi opplevde noen småproblemer i overføringen av bildene.

Publisert

Nettløsningen til FotoKnudsen er smakfull. Her får du i tillegg tilgang til en av testens mest velfylte butikker, der du kan bestille alt fra capser og vesker til puslespill og musematter. Du kan også kjøpe digitalkameraer her, noen priser er meget bra, men ikke alle. Sjekk prisene flere steder før du slår til.

Bildene overføres ved hjelp av et JAVA-program i nettleseren, med et Windows Explorer-lignende grensesnitt. Løsningen viste seg å fungere bra, men den ville ikke forhåndsvise alle bildene våre. I stedet fikk vi en "ikke anbefalt"-melding på bilder vi visste holdt bra kvalitet.

Bortsett fra dette gikk overføringen greit, men du får mange valg underveis, som kanskje er enklest for rutinerte PC-brukere å forholde seg til.

FotoKnudsen lar deg oppbevare og dele ubegrenset antall bilder, men tar bare vare på dem i 3 år. Du kan derfor ikke se på dem som en varige sikkerhetskopier.

God kvalitet

Bildekvaliteten er jevnt over meget god på bilder fra FotoKnudsen. Leveringstiden varierer, denne gangen var bildene oss i hende etter 6 dager første gang, og 5 dager andre gang. Det er et stykke bak de raskeste. Vi synes samtidig at FotoKnudsen burde sendt bildene i stiv konvolutt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer