Fotolabo

Publisert

Hvis du vil fremkalle bildene dine hos Fotolabo, gjør du det enklest ved hjelp av et lite program som du laster ned og installerer på PCen din. Det hele er enkelt og oversiktlig.

Du kan også velge "Nettalbum"-løsningen, der du overfører bildene via nettleseren til Fotolabos server. Dessverre ligger bildene der kun i 30 dager, og du får bare 10 MB lagringsgrense dersom du ikke betaler penger.

Du kan også handle diverse fotovarer i nettbutikken, inkludert noen utvalgte digitalkameraer. Prisene ser ut til å være konkurransedyktige.

Dessverre synes vi at nettsidene/tjenestene generelt er litt vanskelig å få ordentlig oversikt over.

Vi har for øvrig lagt merke til at Fotolabo har lagt ut en god del tips om fotografering. Vel verdt et besøk!

Kvalitetsmessig havner Fotolabo litt bak de beste. Det er ikke sikkert du vil reagere negativt når du ser på bildene isolert, men sammenlignet med de andre i testen savner vi ofte mer "trøkk" i fargene, en del bilder virker rett og slett litt matte og kjedelige.

Vi har gjort denne testen en rekke ganger. Fotolabo har nesten uten unntak alltid vært blant de tregeste til å returnere bildene til oss. Denne gangen var ikke noe unntak i så måte, 7 dager ved første innsending, og 6 dager ved andre innsending plasserer Fotolabo på bunn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer