Fotomesse på Lillestrøm

I tre dager er Norges Varemesse fylt til randen av snadder for en hver fotointeressert.

Ingen fotomesse uten et stort Sigmaobjektiv (jungelordtak) Foto: Per Ervland
Ingen fotomesse uten et stort Sigmaobjektiv (jungelordtak) Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

15-17. januar er det fotomesse på Norges Varemesse på Lillestrøm. Messen er åpen fra 10-18 på fredag, 10-18 på lørdag og 10-17 på søndag. Mer informasjon finner du på http://fotomessen.com/.

Samtidig foregår Reiselivsmessen i samme bygg der du blant annet kan få opptil halv pris på årets ferietur.

Fotomessen 2010 er Nord-Europas største i sitt slag og huser over 60 utstillere som spenner seg fra kameraprodusenter, produsenter av tilleggsutstyr som bærevesker, kamerastativ og tegnebrett, butikkjeder og - kanskje rosinen i pølsa - 1km med bildeutstilling fra kjente fotografer som blant annet Albert Watson, Morten Krogvold, Tomas Monka med flere.

Tradisjonen tro er finnes det også messetilbud som gjør at du kan gjøre noen ekstra gode kjøp. Blant annet har Expert, Japan Photo, FotoVideo og Scandinavian Photo stands på messen. Eksempelvis selger FotoVideo Canon EOS 450D til 3995,-. Vi finner ingen butikker i Norge som selger dette kameraet billigere.

PS! Husk også at produkter du kjøper på messer faller inn under angrefristloven. Med andre ord har du krav på 14 dagers åpent kjøp der du kan få tilbake pengene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer